Újságíróknak lenni vagyok

2009. szeptember 29., kedd dátum: 13:20

Minden ember író! Még ennél is jobbat mondok! Minden ember újságíró! Mindenki kiönti magából az ilyen-olyan para-nempara gondolatait, eszközöli a pletyka létét világunk csodás Napja alatt. Széttöri a másik fejét, leváltja az elődjét, pisztolyt tuszkol a végbelébe, hármas sziámi ikreket szül, és mind elmondja, mert tudjuk!

Tudjuk, hogy a kézilabda-válogatottnak új edzője van! Érdemes szót fecsérelni rá (igenigen FECSÉRELNI)! Tudjuk, hogy egy röpködő műanyag darabot Balunak hívnak! Kompetens! Tudjuk, hogy megkezdődött az új szemeszter és hogy ennek velejárója a korán kelés meg az ugrabugrálás! Szintén... eddig nem tudtuk. Ezen kívül a legtöbben tisztában vagyunk vele, hogy ismét magyar futballcsapat szerepelhet a BL főtábláján. Eddig is tudtuk, eddig is leszartuk, mit nekem te Európa legjobb 32 csapata(?!), foglalkozzunk inkább Nagy László műmájerkedésével, dumáljuk rá, hogy legyen jó hazafi, tudjuk meg ki az igazi Csoki, mert az FONTOS!!!


És most lehiggadok, mert ezen a ponton bizony le kell! Kiszáguld a májam egy közeli sarki kocsmába, mert nekem nincs kedvem vele menni. Hoz 10-15 dobozos-szénsavast, amilyen van, majd alulról, a májam helyéről szopkodom be a lényeget az agyamba. Rémesen várom a következő sporteseményeket a Campusvilágban így, májrészegen, felcsatolom a helyi használatos síléceimet, majd golyóban lokalizálódom. Valószínű, hogy hiányos sítudásom miatt ismét pofára esek ebben a fenenagy hacacáré valóságban. És ezek után persze, hogy nem bírom majd nyitva tartani hóval tömött szemgolyóimat. Lecsókolom a homlokom, mondok egy áldást a magam sajnálatára, gurulok pár millimétert északi irányba, majd jól herén vág egy narancssárga frizbi.... aKit Balunak hívnak.

RÖHÖGÉS, TAPS, 180as, KEZITCSÓKOLOM

1 Responses to Újságíróknak lenni vagyok

  1. G.Franz Says:

    hmmm fecókám! nem is rossz!

Megjegyzés küldése