Vizsgaidőszak

2009. május 18., hétfő dátum: 13:11

Hát igen! Már érezteti a hatását, tanulnom kell sokat. Ezért valószínű nem tudok minden nap írni majd az oldalra. De azért majd igyekszem frissítgetni a bejegyzéseket, úgyhogy aki eddig kitartott, most se pártoljon el tőlem, ha kérhetném!

Köszönettel mindenkinek!

2 megjegyzés

  1. Unknown Says:
    Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
  2. Unknown Says:

    Első éves voltam az egyetemen, megszeppent 18 éves lány, aki belepottyant a NAGYBETŰSÉLETBE és közeledett életem első vizsgája. Bevallom eléggé féltem. Reggel 8 órakor úgy ahogyan kell szépen kiöltözve hiányos tudással az agyamban megjelentem a híres neves professzor előtt, hogy szóban fejtsem ki a tudomány mai állása szerint a klasszikus algebrát. Nem igazán tudtam elmélyedni a húzott tételben ugyanis BÉLA pár mondat után leüvöltött az emelvényről:
    "Maga nem tud matematikai nyelven beszélni!Maga jól meggondolta,hogy erre a pályára jön?MAGA,MAGA,MAGA.....Nőkből soha nem lesz jó matektanár!Még nem késő pályát módosítani!KETTES,MENJEN INNEN!"
    Szívem a gyomromban vagy fordítva,gombóc a torkomban, öröm és bánat egyszerre az arcomon.Kikullogtam.Mosdó.Könnyáradat.Nehéz volt feldolgozni ezeket a szavakat...
    Majd jött a többi vizsga kisebb-nagyobb sikerrel...elbuktam,felálltam,csináltam,nem adtam fel.
    Piszok nehéz volt de lássatok csodát matematika tanár lettem (így nőként)és a tanítványok szerint nem is olyan rossz :) és igenis tudok matematikai nyelven beszélni!Köszönöm Béla!:)
    Ezzel a kis történettel igazából csak annyit szerettem volna mondani mindenkinek ,aki éppen a vizsgaidőszakot nyúzza, hogy KITARTÁS, mert menni fog, hol így hol úgy, de MENNI FOG!!!

Megjegyzés küldése