Térdepelés, üvöltözés, tapsikolás

2009. július 24., péntek dátum: 13:52


Ádánd, zulu stb. Na ott van valaki, akinek Böcsülletes Gül a neve! Nem túl öreg, de azért tapasztalt már ezt-azt az istenadta. Volt már a béka ánusza alatt, a feje búbján, sokkal magasabban azért még nem. De azt hiszem, azt hiszi az egyetlen valamire való, ám sok mindenre nem használható állományom (tudjátok, az a szürke), most ugrik a béka a felhők fölé. Vagyis bizonyos szempontból tudom, hogy mindenképpen. Mert nem minden az elektronikus fecni jó híreket képezve, de saját tapasztalatból mondhatom, jó érzés, ha a számok megütik a mércét. Hogy őszinte legyek, ilyet egészen pontosan azért még nem éreztem!
Már konkrétan ilyet, mint most ez a Böcsülletes nevű pofa. Merthogy azt el kell mondani, a sok értelmetlen zagyvaság mellett, hogy nem először kapott ő sms-t, szóbeli fenékenbillentést az évnek ebben a szakában. Ha jól számolom, ötödszörre futott neki a vaskapunak, úgymond kos módjára, bár küllemre cseppet sem hasonlított egy ilyesfajta jószágra. Lehet, hogy pont ez volt a probléma. Eltakarta szarvait a haja. Nade van most meg hál’ Istennek ez az Erika nevű jóasszony, aki segített a Böcsülletes fószer ezen baján! Olyanra nyírta társa fejét, hogy annak bökője csak úgy csillog neonfényben! Ugye, hogy megérte?? Így most olyan humoros filmbéli jelenet játszódhatott le a felvételin, miszerint Gül nevű főhősünk, immáron teljes szarvazatban, nekirontott ismét a vaskapunak, a főtt arcok meg látván rettenetes fejbúbfegyverét, nyomban kaput nyitottak. Innentől már sejthetitek… Hősünk most is éppen boldogan szántja fel arcával a poros padlót, s reméljük a lendülete kitart még pár évig, s a végén vidáman, azzal az ostoba vigyorral képén felkászálódik, már ott várja valaki, hogy ő bizony ennél a csúszásnál eredetibbet még soha nem is látott, kezet szorítanak, majd megegyeznek valami axiómában. Azt hiszem, akkor lenne a csávó boldogsága felhőtlen. Márhogy tudjátok, amikor a béka akkorát ugrik, hogy a felhők sem látszanak, csak a csillagok meg az a titokzatos fekete anyag. Én bízom ebben a Böcsülletes Gül nevű arcban! Meg remélem is, hogy sikerül neki!
Egyelőre azonban legyen elég annyi, hogy gratulál neki (ezt üzente) ostoba harcostársa!
Balatonföldvár,zulu stb.

2 megjegyzés

  1. Névtelen Says:

    szija Fecooooo
    Majd nyomunk 1 starcraftot az uj albiban?
    adok 20000 mineral elonyt :P
    Ja hogy nem fut a laptopodon a starcraft, ahhhaaaa...hat aknakeresot meg nem toltam lanba de megprobalhatjuk
    udv,
    nagypofaju Ujra-Lakotarsad

  2. G.Franz Says:

    jajj teee!
    csak azért vagy te jobb starcraftban, mert olyan gyors a gépem, hogy követhetetlenül gyorsan fut rajta az a gagyi játék! :P
    majd tolunk ja! alázzzá csak :)
    pusz

Megjegyzés küldése